Anniversario di S.E. Mons. Avondios

IPS Parinte Mitropolit Avondios!


La popas aniversar, când marcați împlinirea frumoasei vârste de 45 de ani de viață pământească, dorim să Vă reînnoim sentimentele noastre de aleasă prețuire și dragoste în Hristos – Domnul, împreună cu urări de sănătate, zile îndelungate și bucurii nesfârșite, cu alese realizări și împliniri în slujirea arhierească la care ați fost chemat.
Dimpreună cu toți clericii și credincioșii sfintei Noastre Mitropoli, la acest popas aniversar, înălțăm rugăciuni către Mântuitorul Hristos ca să reverse darurile Sale cele bogate peste IPS Voastră cerându-I, în același timp, să Vă ocrotească în toate zilele și să Vă dăruiască ani mulți și încununați cu bucurii duhovnicești, în slujirea Biserici Ortodoxe și a Neamului nostru crestin ortodox de pretutindeni.
Totodată, ținem să Vă mulțumim pentru toată dragostea și purtarea de grijă părintească, pe care o arătați întotdeauna pentru noi și pentru Sf Mitropolie.

Hristos – Arhiereul Veșnic să Vă lumineze și în continuare, în slujirea arhierească, cu Har dumnezeiesc, înțelepciune multă și dragoste nesfârșită, ca să păstoriți cu demnitate, întreaga suflare ortodoxă , ce V-a fost încredințată spre păstorire.
Să ne trăiți, întru mulți și binecuvântați ani, IPS Voastră!!!

Cu recunoștință și frățească dragoste în Hristos,
PROTOIEREU- PR Ic.stavrofor IONUT CONSTANTIN HUISU!

Lasă un răspuns

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Scopri di più da METROPOLIA ORTODOSSA DI AQUILEIA

Abbonati ora per continuare a leggere e avere accesso all'archivio completo.

Continue reading

Scopri di più da METROPOLIA ORTODOSSA DI AQUILEIA

Abbonati ora per continuare a leggere e avere accesso all'archivio completo.

Continue reading